Una parella pensava que no tindrien mai fills. Es va quedar embarassada sense saber-ho i quan va esbrinar-ho ja anava de part a l'hospital

Ovaris poliquístics

La Pia i en Jonathan Rapusas havien tirat la tovallola. Ella tenia ovaris poliquístics, s'havien casat l'any 2012 i portaven molt de temps mirant de ser pares. El ginecòleg li havia dit que ho tenia molt difícil i ja ni es plantejaven seguir-ho intentant. Als seus 38 anys, la Pia ha estat mare sorprenentment.

El passat 6 de maig, la Pia va començar a notar un fort dolor a l'abdomen. També va vomitar però en cap cas pensaven que estigués embarassada. De fet, el metge li va receptar unes pastilles per frenar el malestar i va tornar a casa. Dos dies després, el 8 de maig, la dona va tornar a sentir un fort dolor. Tenien sospites de que fos un embaràs, van fer el test i va donar positiu.

Embaràs prematur

El mateix 8 de maig van anar a l'hospital per fer-se totes les proves i controlar que el petit estigués bé. Allà va tenir una altra sorpresa: els metges li van dir que estava de part. El nen va néixer prematur però va trencar aigües i havien de treure'l. El 14 de maig, amb tota l'aventura viscuda, el pare del fill va escriure a Facebook tot el que havia passat. El seu entorn  més proper no s'ho podien creure.

En Jonathan va escriure: "La Pia i jo estem molt agraïts per les vostres oracions i el suport que ens heu donat durant el coronavirus. La nostra història ha estat un xoc de reaccions, ho estem assimilant". Ara disfruten d'una família de tres.

Familia e hijo Jonathan Rapusas

La Pia i en Jonathan en un àlbum de família.