Una dona ha protagonitzat una insòlita història quan, després d'haver estat declarada morta, ha despertat al seu propi funeral. El cas d'aquesta pacient s'ha fet viral, després que els seus familiars i els assistents a la cerimònia s'hagin quedat commocionats.

Els fets han passat a l'Índia. La dona, de 55 anys, va patir una greu febre, i tot i els esforços dels sanitaris, no la van poder reanimar. Per aquest motiu, la van declarar morta, tot i que només estava inconscient.

Un ensurt que ha tret anys de vida a més d'un

Els familiars van ser informats que la dona havia mort, i amb tot el dolor del seu cor se la van endur a casa per enterrar-la. Van deixar el seu cos a davant del domicili perquè els veïns i coneguts poguessin rendir-li homenatge i acomiadar-se, però en un moment donat la pacient va obrir els ulls i va deixar tothom amb la boca oberta i el cor a punt de sortir, informa 20 Minutos.

Segons sembla, la dona havia estat inconscient tota l'estona, i els metges, en veure que no responia a les seves maniobres i tractaments, van donar-la per morta. Ara la seva família té un debat obert, ja que alguns opinen que es tracta d'un miracle diví i, d'altres, que és una negligència mèdica.

Per aquest motiu, volen denunciar l'hospital que, per la seva banda, nega les acusacions i es manté impune.