Una dona conviu amb el cadàver del seu marit durant 11 hores a casa seva, aïllada per la neu de la borrasca Filomena a Madrid.

Conviu 11 hores amb el marit mort

La matinada d'aquest passat diumenge l'home, de 73 anys i pacient de càncer,  va morir per causes naturals, segons informa ABC. 

A causa del temporal els serveis d'emergència i els funeraris no van poder accedir al domicili de la localitat madrilenya de Moraleja de Enmedio.

Coches nieve madrid / UME

Els serveis funeraris i d'emergències no podien accedir a l'habitatge per la neu / UME

Durant 11 hores, la dona del difunt va haver de conviure amb el cadàver a casa seva, que es trobava aïllada per la neu de la borrasca Filomena.

Aïllada amb el cadàver a Madrid

Segons informaven testimonis al diari, la dona i fills van trucar els metges fins a 12 cops.

"Ningú podia arribar ni tan sols per certificar la defunció. Els vehicles funeraris són més baixos i l'accés per la neu era molt més difícil", declaraven.

L'única recomanació que podien fer els metges a l'altra banda del telèfon era que prenguessin mesures per conservar el cos. Els van dir que obrissin les finestres i apaguessin la calefacció.

Finalment, cap a les 15 h del mateix diumenge, un metge del centre de salut va poder acostar-se a l'habitatge per certificar la mort.