Una dona de 41 anys i d'origen búlgar ha estat detinguda a Palma després de clavar tres punyalades a la cuixa a la seva parella sentimental durant una discussió, segons ha informat la Policia Nacional.

Els fets es van produir ahir a la nit, cap a les 23:00 hores, en un domicili de la barriada pròxima a la plaça de toros de Palma, quan en plena discussió la dona va anar a la cuina on va agafar un ganivet i li va clavar al seu company sentimental en tres ocasions.

Després de l'agressió, la víctima va abandonar ràpidament el domicili per escapar d'altres possibles atacs de la dona i va trucar per telèfon als serveis d'emergència.

Els agents de la patrulla de la Policia Nacional que va arribar al lloc dels fets van observar un home que sagnava per la seva cuixa esquerra, alhora que deia una i altra vegada que la seva dona ”està a dalt amb el nen i amb un ganivet”.

S'atrinxera amb el seu fill

Un cop a dalt van observar a la dona que ja no portava el ganivet, encara que si tenia al seu fill, menor d'edat, que el feia servir com a parapet per dificultar la detenció de la mateixa per part de la Policia Nacional.

En un moment de descuit i ja amb la col·laboració d'una patrulla de la Policia Local que es va desplaçar fins al lloc, van aconseguir separar el menor per detenir la presumpta autora de l'atac per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. La víctima va ser traslladada a l'hospital de Son Espases per ser assistit de les ferides.