Una dona de 52 anys ha intentat castrar el seu nòvio amb un ganivet mentre li estava fent una fel·lació a Alcúdia (Mallorca).

Ganivet de 15 centímetres als genitals

Els fets van passar el 18 d'octubre quan, l'agressora va atacar la seva exparella amb un ganivet de 15 centímetres. Tot va començar quan la víctima i l'agressora es van reunir en un bar i, el que havia de ser una nit de diversió, es va acabar convertint en una autèntica tragèdia.

Quan era l'hora de tornar a casa, ella li va proposar de beure cervesa al cotxe en una zona apartada del poble i després fer sexe. Al principi, a ell no li agradava la proposta de la seva exnòvia, però, finalment, va acabar acceptant-la, segons informa el Diario de Mallorca.

Bar de copas / Pixabay

Una dona ha intentat castrar el seu exnòvio mentre li estava fent sexe oral a Alcúdia (Mallorca) / Pxhere

L'intenta castrar mentre li fa sexe oral

L'agressora li va començar a fer sexe oral i, de cop i volta, va treure un enorme ganivet i el va intentar castrar. Immediatament, l'home, de 39 anys, es va adonar de les intencions de la dona i li va aconseguir treure l'arma.

Per si no fos poc, la seva exnòvia va treure un altre ganivet de la motxilla i li va començar a clavar a la cara i al cap. Afortunadament, la víctima va aconseguir escapar i va demanar ajuda a un bar de Santa Anna, que és la zona del poble on van tenir lloc els fets.

No entrarà a presó

Aquest dimecres s'ha celebrat el judici i Fiscalia li ha demanat dos anys de presó. Tot i que l'agressora ha reconegut els fets, al final no entrarà a presó: tindrà una ordre d'allunyament de dos anys i s'ha de comprometre a no tornar a delinquir. A més, tampoc haurà d'indemnitzar al seu exnòvio, ja que ell mateix ha renunciat a la indemnització.