Una mare de Carolina del Nord ha estat detinguda per canviar el seu fill per un cotxe. Alice Leann Todd, de 45 anys, ha estat acusada de venda il·legal, rendició i compra d'un menor després de cedir el seu fill d'1 any a una parella a canvi d'un Plymouth Laser de 1992, ha informat el Departament de Policia de Thomasville aquest dijous.

Tina Marie Chavis, de 47 anys, i Mendoza Romero, de 53, que tenien el nen en l'actualitat, s'enfronten els mateixos càrrecs. La policia ja va obrir una investigació quan Chavis va portar el nen a un hospital al juliol perquè va pensar que estava patint d'una reacció al·lèrgica. El personal de l'hospital va notar que el nen tenia blaus i ho va comunicar als serveis de protecció infantil i la policia.

El nen està a càrrec d'un membre de la família

Quan va ser interrogada, Chavis va afirmar ser la mare biològica del nen, dient més tard que era la mare adoptiva del nen, encara que no va poder presentar cap documentació. Finalment, els investigadors van descobrir que el nen havia estat canviat pel vehicle l'any anterior, el 2018.

Todd, Chavis i Romaní estan detinguts a la presó del comtat de Davidson, a unes 60 milles al nord de Charlotte. El judici tindrà lloc el 21 d'octubre. El nen està a càrrec d'un membre de la família, informa News.