La Policia Nacional ha detingut una dona de 43 anys per pegar i sacsar el seu fill de 5 anys en un bar de Gijón. La mare, que anava borratxa, també ha agredit als agents.

Els fets han passat aquest dijous, a les 21.30 hores a un bar del barri de Nuevo Gijón. Testimonis de les violentes accions de la dona van alertar els agents de policia.

Borratxa i amb el seu fill

Quan els agents van arribar al bar en qüestió, van trobar la dona a l'exterior del local asseguda a la porta. S'havia pixat a sobre, i estava clarament borratxa.

Segons diversos testimonis, minuts abans que arribessin les autoritats va pegar i sacsejar el seu fill, de tan sols 5 anys. La gent que estava al bar la va apartar del petit i se'l va endur a dins, mentre que van fer fora la dona.

L'avi del nen l'està cuidant

La policia es va acostar al petit per comprovar com estava, però la seva mare es va mostrar molt violenta i va arribar a donar diverses puntades de peu als agents perquè s'apartessin.

Finalment, les autoritats la van detenir per atemptat contra un agent de l'autoritat i el nen s'ha quedat amb el seu avi, que va anar al bar a recollir-lo després de saber què havia passat.

Podrien treure-li la custòdia

La Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM, en castellà) ha informat l'autoritat judicial dels fets, per si fos necessari prendre mesures cautelars pel benestar i la protecció del nen.

La detinguda ha estat posada en llibertat, després d'haver passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Gijón.