Una dona ha apunyalat la seva exparella, que tenia una ordre d’allunyament, durant una baralla en un bar de Vigo (Pontevedra). L’home estava agredint la dona mentre li exigia que tornés amb ell.

Els fets van tenir lloc dimarts, al voltant de tres quarts de nou del vespre, quan la Policia Local va rebre l’avís que s’estaven barallant un home i una dona en un bar de Rúa Colombia de Vigo.

Agredida per l'exparella

La dona, de 30 anys, va explicar als agents que era dins el bar amb un home quan la seva exparella, de 36, va entrar i va començar a increpar-la, exigint-li que marxés amb ell.

Com ella es va negar, segons va explicar la dona, la seva exparella la va agafar pel braç i va intentar treure-la a la força, després li va donar un cop de puny al cap, la va agafar pels cabells, la va tirar a terra i la va arrossegar a l'exterior del local.

Ganivetada a l'espatlla

Un cop al carrer, la dona va aconseguir escapar-se i va tornar a entrar al bar on es va amagar darrere de la barra. Va ser durant la baralla quan la dona va clavar-li un ganivet a l’espatlla de l’home.

La Policia Local de Vigo va detenir-los a tots dos, per un presumpte delicte de violència de gènere, i en el cas de l'home agreujat pel trencament de l'ordre d'allunyament.

Fonts policials han informat que l’home anava begut i es va negar a col·laborar en la reconstrucció dels fets.