No tot és el que sembla a primer cop d'ull. Ensurt dels grossos a la ciutat de Winlaton, al Regne Unit, després de l'alerta d'una veïna del municipi que va trobar el que podia semblar un dit humà enterrat al fang de davant de casa seva.

Després de trobar aquella cosa que semblava un dit -les imatges, realment, avalen la teoria de la dona- va trucar a la policia, que va desplegar a la zona diversos efectius d'emergència i d'investigació.

No era un dit del peu...

Després de diverses hores i d'una anàlisi forense al detall, la policia va confirmar que el dit del peu no era del peu... ni era un dit. Es tractava d'una patata. Per sort, tot ha quedat en un ensurt.

Dedo-patata

Imatge del "dit" que va trobar la noia: finalment va resultar ser una patata / Mirror

L'avís el va donar la jove Katie Wilkinson. No només ella va pensar que es tractava d'un dit d'un peu. Segons detalla el diari anglès Mirror, la noia va fer una foto a la seva macabra troballa i va ensenyar les imatges a amics i coneguts seus, que també van veure-hi un dit de peu.

Ni hi havia cap cadàver

I si hi havia un dit, també hi havia d'haver un cadàver, sota el fang. La noia va trucar a la policia, que va iniciar una investigació. La policia d'aquesta zona del Regne Unit van desplegar agents d'investigació, també amb guies canins, per buscar pistes sobre el cadàver que hi havia sota el fang.

Tot l'enrenou per una patata

Tot plegat va fer un gir quan la policia va recuperar el "dit" i el va investigar a fons. Va ser un sergent de la policia que es va acostar a la noia, que esperava fora del perímetre de seguretat, i li va preguntar si allò era "el dit del peu que havia vist" i li va ensenyar una patata.

La noia es va morir de vergonya, d'haver-se confós i d'haver fet perdre tant de temps a la policia. Per sort, doncs, tot i el gran desplegament de recursos policials, tot un ensurt. Ja ho diuen, és evident que l'home ve de la patata.