La setmana començava amb una notícia extremadament tràgica: dos nens de Figueres (Alt Empordà) de sis i set anys es trobaven en estat molt greu després d'ofegar-se a la platja de la Perola de Roses (Alt Empordà). Pitjor encara, hem despertat avui dimarts amb la fatalitat de la mort del més gran de tots dos. El petit, de sis, continua ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat molt greu.

Jugaven sols a la platja

Les primeres hipòtesis apunten que hauria estat una distracció dels pares la que hauria provocat la tragèdia. Segons ha transcendit, els progenitors van deixar als nens jugant tot sols a la platja i quan se'n van adonar, els menors ja estaven surant a l'aigua.

Els mateixos pares

Els fets fatídics van tenir lloc cap a dos quarts de set de la tarda d'aquest dilluns. Els mateixos pares van ser els que van treure els dos nens de l'aigua. Immediatament van arribar al lloc dels fets efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, de la Guàrdia Civil i del Sistema d'Emergències Mediques (SEM), que els van intentar reanimar a la sorra durant una hora.

Traslladats a Girona

Un cop es va recuperar els dos nens amb les maniobres de reanimació, dos helicòpters del SEM els van traslladar en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Ara és la Guàrdia Civil, cos policial que té competències en accidents marítims, qui s'està fent càrrec de la investigació