Un sacerdot ha estat tirotejat aquesta tarda en una església ortodoxa de la ciutat francesa de Lió, segons han confirmat fonts policials i d'emergències.

Tiroteig en una església ortodoxa de Lió

L'incident ha tingut lloc entorn de les 16:00 hores de la tarda al carrer de Saint-Lazar, quan la víctima, un sacerdot ortodox, estava tancant l'església.

Segons alguns testimonis, s'han escoltat dos trets, primer, per tot seguit passar-se a escoltar els xiscles de dolor del sacerdot. 

La víctima ha estat traslladada conscient a l'hospital, amb una ferida a l'abdomen. A hores d'ara el seu estat és molt greu

La víctima ha estat traslladada conscient a l'hospital, amb una farida a l'abdomen. A hores d'ara el seu estat és molt greu.

L'atacant s'ha donat a la fuga

L'atacant, del qual ara per ara es desconeix el motiu de la seva acció, ha estat identificat com un home de 40 anys que ha fugit.

Segons les primeres investigacions, ha obert foc fins en dues ocasions contra el seu objectiu abans de marxar a corrents.

Hi ha testimonis que afirmen que en el moment dels trets cridava Allahu Akbar (Alá es el ás grande).

Fonts de la gendarmeria ha indicat que l'atacant vestia una gavardina llarga negra i gorra negra, també. Sota la gavardina amagava el rifle amb què ha disparat el sacerdot.

Un sospitós detingut

Cap a les 20:00 hores d'aquest vespre, la gendarmeria ha procedit a detenir un sospitós que coincidia amb la descripció que es tenia de l'atacant. Amb tot, el dispositiu segueix actiu, ja que aquest primer arrestat no anava armat en el moment de la seva detenció. 

Seguirem actualitzant