Barrejar armes i sexe algun cop pot tenir resultats fatals. És el que va passar diumenge passat en una ciutat del comtat d'Hillsborough, a Tampa (Estats Units). Des d'aquell dia que Andrew Shinault està entre reixes per haver disparat i matat, tot i que sense voler-ho, a una dona. Shinault té 23 anys i la noia morta 20, segons informen diversos mitjans locals.

Segons detalla l'oficina de policia d'aquesta ciutat, els dos joves estaven mantenint relacions sexuals a casa d'ell i l'home, en les prèvies de l'acte sexual, va iniciar un joc amb l'arma que tenia registrada al seu nom.

Un tret a la part superior del cos

De manera accidental va disparar un tret a la dona, que després de ser traslladada a l'hospital regional de Brandon, va acabar morint. El tret va impactar a la part superior del cos de la dona, segons l'autòpsia que es va fer a la dona a principis de setmana.

home tampa pistola

Imatge de la fitxa policial de l'home detingut.

Andrew Shinault, a presó

La policia va prendre declaració i va arrestar a l'home, que està a presó a l'espera que el jutge decideix que s'haurà de fer amb ell. L'home assegura que el tret va ser accidental però caldrà que les investigacions policials avancin per poder-ho confirmar.