Una noia de dinou anys ha disparat accidentalment al seu nebot de deu anys, mentre es feia selfies amb una pistola real.

Fotos posant amb l'arma

Els fets han passat aquest dimarts a la nit a Houston, a Texas (Estats Units). Caitlyn Smith, de dinou anys, estava cuidant del seu nebot de deu a casa seva. En un moment donat, Smith va començar a fer-se fotos amb una pistola que va trobar a l'habitatge i que pensava que estava descarregada.

De sobte, l'arma es va disparar accidentalment i va ferir de gravetat el petit en l'estòmac. La noia va trucar de seguida a emergències i el nen va ser traslladat, en estat crític, a l'hospital Memorial Hermann, on se'l va sotmetre a una cirurgia d'urgència, segons informa Mail Online.

Smith ha estat detinguda per un delicte d'agressió a un nen i la policia està investigant els fets.

Crítiques

El cas ha generat malestar entre els veïns del petit. Cece York, la mare d'un company d'escola del ferit, diu que "és ridícul que un nen hagi estat greument ferit per fer-se una foto". A més, ha afegit que "el simple fet de què treguis una pistola al davant d'un nen és una bogeria".

Pel seu costat, Thomas Gilliland, el xèrif de la zona, ha explicat que, lamentablement, és "una tràgica situació, que veiem sovint". Finalment, ha afirmat rotundament que "les armes de foc són perilloses, així que cal prendre precaucions per assegurar-se que coses com aquesta no succeeixin".