La Policia Nacional ha detingut un noi de 21 anys per haver destrossat els retrovisors de 12 cotxes i haver llançat taules i cadires de dos establiments.

Els fets van passar el diumenge a la matinada, al passeig Marítim de Palma, a Mallorca. Una parella va començar a discutir fins que el noi es va violentar i va començar a destrossar coses.

La discussió va pujar de to

La parella va posar-se a discutir al carrer, i la fúria i la violència del noi van anar escalant. El punt culminant va ser quan el detingut va començar a tirar contra el terra algunes taules i cadires de les terrasses de dos bars.

La ràbia amb què el noi tirava les cadires va passar als cotxes que estaven al voltant: "Una companya va sentir un seguit de cops i, quan va mirar, va veure que s'havia dirigit als cotxes aparcats al carrer", assegura el testimoni d'un dels locals afectats al Diario de Mallorca.

El noi va arribar a destrossar 12 retrovisors.

La noia va fugir

En veure l'estat de la seva parella i la violència de les seves accions, la noia va fugir del lloc ràpidament, davant el temor que pogués abalançar-se sobre ella.

Tot i que el noi es va quedar sol, va seguir destrossant el mobiliari del bar i els retrovisors dels cotxes que veia.

Temor per un possible cas de violència masclista

Els vianants i testimonis que estaven al voltant van trucar a les autoritats.

Segons el diari mallorquí, algunes especulacions i temors apunten que podria tractar-se d'un cas de violència masclista en què la ràbia i els cops es van focalitzar en el mobiliari, en comptes de la noia.

Detingut per les autoritats

Els testimonis van dir a la policia que la parella del noi se n'havia anat en veure la reacció violenta que estava tenint. Els agents el van trobar assegut a una parada d'autobús, on finalment el van detenir per un delicte de danys.

El dilluns, les autoritats van prendre declaració a totes les parts implicades i el detingut va passar a disposició judicial.