La Fiscalia d'Almeria ha sol·licitat vuit anys de presó per al director d'una escola d'estiu d'Almeria que presumptament va abusar sexualment d'un dels seus alumnes i va accedir al seu compte de correu per conèixer la seva "intimitat" canviant part de les dades.

La qualificació del fiscal assenyala que l'acusat va aprofitar que era amic de la família del menor i que li havia fet classes particulars a aquest durant el curs per "satisfer els seus desitjos libidinosos" durant l'estiu del 2017.

El director es dutxava amb ell i dormia al mateix llit

 

D'aquesta forma, presumptament va dur a terme "diferents actes" amb el menor de 12 anys, com dutxar-se amb ell als vestuaris d'un centre esportiu, dormir al mateix llit i fer-li un massatge en un apartament de la seva propietat.

Així mateix, el fiscal subratlla que en "més d'una ocasió" hauria permès al nen utilitzar l'ordinador del seu despatx asseien-lo a les seves cames, aprofitant llavors per posar la seva mà dins de la roba per tocar-li els genitals, així com que hauria compartit llit amb ell durant les acampades, acariciant-li els glutis.

D'altra banda, amb la intenció de "tenir accés a la seva intimitat", l'agost de l'esmentat any va accedir al compte de correu electrònic de la víctima i va canviar l'adreça i correus de recuperació, que fins aquell moment eren de la mare del menor, per altres de la seva propietat.

Per aquests presumptes fets el fiscal acusa a l'investigat per un delicte continuat d'abusos sexuals a menors de 16 anys, pel qual reclama sis anys de presó i una ordre d'allunyament de 200 metres durant vuit anys, i per un delicte de revelació de secrets, pel qual demana 2 anys de presó i una multa de 2.880 euros. També sol·licita que l'acusat aboni una indemnització de 10.000 euros al menor pel dany moral causat.