La Guàrdia Civil ha detingut quatre joves turistes alemanys com a presumptes autors d'una violació en grup a una noia de 18 anys, també de nacionalitat alemanya, en un hotel de Cala Rajada (Mallorca).

Els joves, que han passat uns dies de vacances a l'illa, han estat detinguts aquest dijous al matí a l'aeroport de Son Sant Joan quan ja estaven a punt d'agafar un avió per tornar al seu país, segons informa el Diario de Mallorca.

Es van conèixer prenent unes copes

Els nois van conèixer la jove en una zona d'oci aquest dimecres a la nit i van parlar una estona amb ella prenent unes copes. Després, la jove els va acompanyar a l'hotel on s'allotjaven. Un cop allà, els nois presumptament li van proposar mantenir relacions sexuals però la noia els hauria dit que no. Tot i això, dos dels quatre turistes alemanys, l'haurien violat i els altres dos ho haurien gravat amb el telèfon mòbil.

Quan va aconseguir sortir de l'hotel, la noia va anar directament a presentar una denúncia a la Guàrdia Civil. També aquesta matinada, se li ha fet una exploració ginecològica en un centre mèdic de Son Espases on els metges han certificat que té lesions compatibles amb una agressió sexual. Finalment, els nois han estat detinguts a l'aeroport quan ja estaven a punt d'embarcar. A dos se'ls considera presumptes autors d'una violació.