Resolta l’agressió homòfoba de Sant Joan a Sant Adrià de Besòs. Els dos joves que presumptament van participar en l’agressió contra una parella gai s’han entregat als Mossos d’Esquadra, segons ha informat el cos policial en una nota de premsa aquest dilluns, 29 de juny. 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat es tracta de dos nois joves, un d’ells menor d’edat i l’altre de 21 anys. Els dos, que ja han estat detinguts, són de nacionalitat espanyola. La policia catalana assegura que els dos nois ja havien estat plenament identificats gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat d’un local i que era qüestió d’hores que poguessin ser arrestats. Es van presentar a una comissaria i es van entregar, acompanyats del seu advocat. 

Agressió contra una parella gai per Sant Joan

Els fets van passar a Sant Adrià de Besòs a les dues de la matinada de la nit de la revetlla de Sant Joan quan les víctimes, que són parella, estaven assegudes en un banc al carrer. 

Dues persones es va apropar pel darrera i les van insultar per la seva condició sexual al mateix temps que les agredien amb una ampolla de vidre i amb diversos puntades de peu. Els dos joves van fugir corrents del lloc fins arribar al seu domicili, a Barcelona, i des d’allà van comunicar els fets als Mossos d’Esquadra.

Punts de sutura la llavi

Un ambulància els va traslladar fins a l’Hospital del Mar per les contusions que havien patit. Un d’ells presentava una ferida oberta al llavi que va requerir punts de sutura.

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra a través de les càmeres de videovigilància d’un local proper al lloc on van passar els fets tenien dues persones identificades que coincidien amb la descripció que havien donant les víctimes. Els dos joves van quedar detinguts per un delicte de lesions amb l’agreujant d’odi i discriminació, a l’espera de ser citats pel jutge.