Els Mossos d'Esquadra han detingut la matinada d'aquest diumenge set persones que es van enfrontar a la policia en un garatge de Sabadell, després de ser localitzats celebrant una festa il·legal sense cap mena de mesures de seguretat per fer front a la propagació del coronavirus.

Festa il·legal en un garatge de Sabadell

Quan passaven pocs minuts de les dotze de la nit, la Policia Local de Sabadell va rebre l'avís que al carrer Arxiduc d'Àustria, al centre de la cocapital del Vallès un nombrós grup de persones estaven celebrant una festa i fent molt soroll, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Mossos d'Esquadra - ARRO

Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos de l'ARRO / Cedida

Quan la policia municipal va arribar al lloc, els assistents a la festa no autoritzada -hi havia més de les sis persones que marca la llei i més enllà de l'hora que marca el toc de queda- es van negar a aturar la festa i fins i tot van increpar a la policia.

Sis policies ferits

Va ser llavors quan els Mossos d'Esquadra van activar efectius d'ordre públic i agents de Seguretat Ciutadana. Els assistents a la festa van seguir increpant als policies i fins i tot els van agredir. Sis policies van quedar ferits lleus.

Finalment, quan efectius de l'ARRO dels Mossos van controlar la situació, van detenir a set persones. Sis homes, tots joves i de nacionalitat espanyola, i una dona, també d'edat jove i de nacionalitat portuguesa. Els set detinguts estan acusats d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat i de resistència i obediència a agents de l'autoritat. Els Mossos van haver de fer ús de la pistola tàser per abatre un dels joves, molt hostils amb la policia. En dues ocasions va poder fer malbé les manilles que els hi havien posat per poder-los detenir.

Més festes il·legals a Barcelona

Aquest cap de setmana, a Barcelona, la Guàrdia Urbana va desallotjar un local del carrer de Casanova on hi havia més d'un centenar de persones, totes de nacionalitat marroquina, sense cap mena de distància ni respectant cap mesura de seguretat per fer front a la propagació del coronavirus.