Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a tres persones per la seva possible relació amb la baralla mortal d'aquest dijous a la tarda davant d'una narcosala del Born, al carrer del Comerç de Barcelona, a tocar de l'Arc de Troimf i del Parc de la Ciutadella.

Detinguts al Born

Les detencions s'han fet en punts propers al lloc on ahir al voltant de les 4 de la tarda es va iniciar l'enfrontament. Segons han explicat fonts policials, que encara no han confirmat que siguin els autors materials de l'agressió mortal, s'estan fent les comprovacions per intentar aclarir quin grau d'implicació van tenir amb la baralla, a cops d'ampolla de vidre, d'ahir al centre de la ciutat. Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) estan acabant de tancar l'atestat.

Va morir a l'hospital

Un home marroquí de 45 anys va rebre diversos cops per part d'una d'aquestes persones davant de la narcosala i va haver de ser traslladat molt greu a l'hospital, on va morir al voltant de les set de la tarda. És el sisè homicidi a la ciutat de Barcelona durant els mesos d'estiu. Cinc durant el juliol i aquest, el primer d'agost.