Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor tutelat acusat de tocaments i d'intentar violar una noia a qui ha abordat aquesta matinada en un carrer del Masnou (Barcelona), si bé els acompanyants del noi li han recriminat la seva actitud i se l'han emportat abans que cometés l'agressió.

Segons que han informat fonts pròximes al cas, la víctima, també menor d'edat, ha interposat una denuncia davant els Mossos d'Esquadra, mentre que el detingut ha passat ja a disposició de la Fiscalia de Menors.

Els amics de l'agressor se l'han emportat abans que cometés l'agressió

 

Els fets han ocorregut cap a les cinc de la matinada quan la noia ha estat abordada pel carrer pel menor tutelat, que suposadament li ha fet tocaments i l'ha intentat agredir sexualment, segons les fonts.

Els propis amics del jove, en veure que estava intentant violar la noia, han reprès la seva actuació i se l'han emportat del lloc perquè no agredís sexualment la jove, segons les fonts.

Els fets han passat cap a les cinc de la matinada

 

Poc després que la noia denunciés als Mossos els tocaments i l'intent de violació, la policia catalana ha pogut detenir per una temptativa d'agressió sexual el sospitós, que ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Es dona el cas que ahir al matí també van ser detinguts dos menors més tutelats, en aquest cas a Canet de Mar (Maresme), acusats d'una agressió sexual de matinada a una jove, major d'edat, en aquesta la localitat. En aquest cas, segons les fonts, un dels joves va violar a la víctima mentre l'altre ho gravava amb el mòbil.