Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un home de 26 anys, de nacionalitat cubana i veí d'Almenar (Segrià), acusat dels delictes de robatori amb violència i intimidació, abús sexual, lesions i atemptat als agents de l'autoritat.

L'home hauria fet tocaments a una dona dins l'autocar de línia Alfarràs-Lleida. Un cop van arribar a Lleida i després de baixar de l'autobús, l'hauria colpejat i robat la bossa de mà. Els Mossos van detenir el presumpte autor després que intentés fugir i agredís dos agents. El detingut té nombrosos antecedents i és conegut a Almenar com una persona conflictiva. Té imposades diverses ordres d'allunyament i està previst que passi a disposició judicial aquest divendres.

L'home la va seguir, colpejar, li va estirar els cabells, la va tirar a terra i li va robar la bossa de mà

Els fets van tenir lloc cap a les onze del matí d'aquest dimecres, quan una dona que estava sent atesa per un grup de vianants i per un agent de la policia espanyola a la parada d'autobús de Prat de la Riba de Lleida, al costat del col·legi Lestonnac, va denunciar que un home li havia fet tocaments durant el trajecte d'autobús d'Alfarràs a Lleida. La víctima va explicar que, quan va baixar, l'home la va seguir, la va colpejar, li va estirar els cabells, la va tirar a terra i li va robar la bossa de mà. 

Agredeix dos agents dels Mossos

Amb la descripció de l'home, els Mossos d'Esquadra van iniciar la cerca i el van localitzar a la falda de la Seu Vella. Després de perseguir-lo i que durant la fugida colpegés dos agents, el van aconseguir detenir al carrer Tallada. Els Mossos han detingut el presumpte autor dels fets després que intentés fugir i agredís dos agents