La Guàrdia Civil ha detingut a Villena (Alacant) un jove de 21 anys que presumptament va entabanar, a través de les xarxes socials, deu nenes d'uns 13 anys aproximadament perquè li enviessin imatges sexuals a canvi de diners, que oscil·lava entre els 200 i els 500 euros. Les deu víctimes són de València, Alacant i Sevilla.

La Guàrdia Civil contínua investigant el mòbil de l'acusat 

El jove acusat es feia passar per nenes de la mateixa edat, a les xarxes socials, per guanyar-se la confiança de les seves possibles víctimes. Passat un temps, aprofitava aquesta confiança per a, presumptament, demanar-los material fotogràfic i videogràfic, en actitud sexual "explícita" i fins i tot intentava concertar cites presencials, per intentar mantenir relacions sexuals amb elles. Tanmateix, segons la Guàrdia Civil, cap cita es va arribar a materialitzar, ja que va ser detingut abans que es produïssin.

La Guàrdia Civil no descarta l'aparició de més menors afectades ja que continua investigant el dispositiu mòbil de l'acusat. El detingut, que està acusat d'un delicte corrupció de menors i un altre contra la intimitat i la pròpia imatge, ha quedat en llibertat condicional amb prohibició d'aproximar-se a les víctimes, a les escoles i a realitzar qualsevol activitat relacionada amb menors.