Els Mossos d'Esquadra han resolt el crim de la Tere, la dona de 65 anys del carrer de Fluvià, que va ser trobada morta aquest dimecres al vespre al districte de Sant Martí (Barcelona). Segons han informat els Mossos d'Esquadra, ahir a la tarda es va detenir un home 43 anys i nacionalitat romanesa per la seva relació amb el crim.

Els investigadors del grup d'homicidis de la policia catalana a la ciutat de Barcelona creuen que l'home, que era la parella de la filla de la víctima, va ser qui va matar a la Tere al pis de la seva mare, al número 112 del carrer de Fluvià de la capital catalana.

Les relacions de la família no eren massa bones, ni amb l'exparella de la seva filla ni tampoc amb el germà, segons han explicat diverses fonts. Els Mossos des d'un primer moment van saber que qui havia matat la dona era algú conegut i proper a ella. La porta del pis no estava forçada i no faltava res de valor a casa.

La policia va tancar el cercle amb l'entorn de la dona

Després de conèixer les primeres informacions relacionades amb la família, els Mossos van veure clar que aquest home, que ja no és la parella sentimental de la filla de la Tere, hi podia tenir alguna cosa a veure. Ahir a última hora del vespre va ser detingut a comissaria, on ell mateix va anar per declarar i col·laborar amb la policia.

Segons han explicat fonts de la investigació, l'home va acceptar el crim i es va posar a disposició de la policia. Ha dormit a comissaria i s'espera que demà dissabte sigui posat a disposició judicial.

Crimen Sant Marti

Imatge de la porta de casa familiar, al carrer de Fluvià de Barcelona / GRS

L'home té diversos antecedents policials. Segons les primeres informacions que s'han pogut conèixer del cas, que estan sota secret d'actuacions, l'home i la dona assassinada havien tingut un enfrontament per culpa d'un dels fills de la víctima -i germà de l'exparella d'ell.

La disputa familiar es va anar tornant agre fins aquest dimecres a la tarda, que l'home es va presentar al pis de l'àvia de la seva filla i li va clavar dues ganivetades a la panxa.

Va ser la filla qui va avisar als Mossos

Va ser l'exparella del presumpte assassí qui va avisar als Mossos d'Esquadra. La Tere no responia al telèfon i va alertar a la policia. Els Bombers van permetre accedir al pis i allà es van trobar el cos de la dona, estirada a terra. Quan van girar la dona van confirmar que havia estat assassinada de dues ganivetades.