La Guàrdia Civil ha detingut al conductor que presumptament va atropellar mortalment un jove de 38 anys que anava a peu per l'enllaç de l'autovia A-49 amb la ronda de circumval·lació SE-30, al terme municipal de Camas (Sevilla), i va fugir.

La víctima caminava de nit per l'autovia, una pràctica totalment prohibida. El conductor del cotxe que el va atropellar va fugir sense atendre'l. La tragèdia va passar a les 23:27 hores del passat 16 d'octubre i fins ara no s'ha pogut localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, un jove de 29 anys.

El cotxe estava amagat en una nau i tapat amb una lona

El vehicle suposadament implicat, un Audi A3, ha estat trobat aquest dijous, tres setmanes més tard amagat en una nau i tapat amb una lona a la localitat de La Algaba (Sevilla). Al detingut se l'acusa dels delictes d'homicidi imprudent i d'abandonament del lloc de l'accident.

En llibertat provisional

El Jutjat d'Instrucció número 15 de Sevilla ha deixat en llibertat provisional l'home de 29 anys que s'ha acollit al seu dret a no declarar. Ha quedat en llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer al jutjat quan se li demani.