Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres al centre de Barcelona un home, de nacionalitat marroquina i jove, acusat d'una agressió sexual a una noia menor d'edat a Santa Coloma de Farners (la Selva) de fa alguns dies.

L'home va ser interceptat en un control de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra a la ronda de Sant Pere, a tocar de la plaça de Catalunya, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Els agents van interceptar quatre nois, tots estrangers, al voltant de dos quarts de set i en passar per emissora la identificació d'un d'ells va saltar una ordre de cerca i captura d'un jutjat de Girona.

Agressió sexual a una menor d'edat

Els Mossos d'Esquadra vinculen el jove amb una agressió sexual a una menor d'edat de fa pocs dies. Segons la denúncia que va presentar la menor d'edat, l'home la va assaltar i la va violar amb penetració.

En confirmar que era ell, els agents de l'ARRO van detenir-lo i el van posar a disposició dels investigadors d'aquesta agressió sexual, que ara l'hauran de posar a disposició del jutge que està investigant el cas.

Antecedents per drogues i furts

Els altres tres joves identificats pels Mossos tenien altres antecedents, alguns per salut pública i per furts al centre de Barcelona.