Detingut un home de 49 anys i natural d'Algèria acusat d'haver ferit dos homes amb un ganivet i a cops de puny en una baralla al centre de Lleida.

Dos heridos en una pelea en Lleida / Google Maps

La baralla a ganivetades ha acabat amb dos ferits i ha tingut lloc al carrer del Nord de Lleida / Google Maps

Dos ferits en una baralla al carrer del Nord de Lleida

Els fets van passar dissabte al carrer del Nord de la capital del Segrià. Els denunciants, també originaris d'Algèria, expliquen que es van trobar al mig d'una discussió amb un home que coneixen de la zona, va anar pujant de to fins que va treure un ganivet i va fer dos talls a la cara a una de les víctimes. L'altre va patir el trencament de tres metacarpians de la mà esquerra.

Hospital Arnau de Vilanova / ACN

Dos ferits en una baralla al carrer del Nord de Lleida, traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova / ACN

Traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova

Tots dos van ser traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida on van posar onze punts de sutura a l'home ferit amb un ganivet a la cara.

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut l'agressor

Les víctimes van anar a la comissaria dimarts per denunciar les lesions. Finalment, la Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dimecres al presumpte autor dels fets, un home de 49 anys que ha estat enxampat al carrer Doctor Combelles.

Salvatge pallissa amb pals i navalles a quatre guàrdies urbans de Badalona

D'altra banda, quatre agents de la Guàrdia Urbana han estat "brutalment agredits amb pals i navalles" aquest dimecres a la tarda quan han descobert un pis amb la llum punxada on hi havia una plantació de marihuana, segons l'Ajuntament de Badalona.