La Guàrdia Civil de Sevilla ha detingut un agent de la Policia Nacional espanyola acusat d'un delicte d'agressió sexual a un menor de 13 anys a qui havia enredat per xarxes socials. Els fets concretament han passat al poble Mairena del Aljarafe, a la província de Sevilla.

Segons detalla el Diario de Sevilla, l'agent, que té càrrec d'oficial, està destinat a la Brigada Provincial d'Informació del cos; els que s'encarreguen de la lluita antiterrorista.

No era el primer cop que quedaven

Segons va denunciar el pare del menor, de 13 anys, el seu fill no era el primer cop que quedava amb aquest home de 50 anys amb qui s'havia conegut per internet. El pare va detectar les cites i ho va denunciar a la Guàrdia Civil, que després d'investigar els fets, ha pogut detenir l'agent de la Policia Nacional acusat d'un presumpte delicte d'agressió sexual a menors.

Agressió sexual a menors d'edat

Amb la col·laboració del pare, agents de la Guàrdia Civil es van presentar al lloc on havia quedat l'home i el noi de 13 anys i van detenir al policia. Ara haurà de passar a disposició judicial acusat d'un presumpte delicte d'agressió sexual a menors d'edat. De manera paral·lela, el cos policial ha obert una investigació interna per també ajudar a aclarir els fets.