Agents de la policia espanyola han detingut una mare de 24 anys i la seva parella sentimental, de 29, després que divendres passat ingressessin el seu nadó de 17 mesos en un hospital de València, i donés positiu en intoxicació de cocaïna i cànnabis.

L'arrest de la parella -la mare del nen i el seu company sentimental, que no era el pare del nadó però exercia com a tal, ambdós de nacionalitat espanyola- es va produir el passat divendres al matí al centre, com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament del menor. El nen havia ingressat de matinada en estat de coma a l'UCI Pediàtrica del centre, on continua hospitalitzat.

El nen va ingressar en estat de coma a l'UCI Pediàtrica del centre

 

Immediatament, els policies es van dirigir al centre hospitalari on, després d'entrevistar-se amb els metges de l'UCI infantil, van esbrinar que cap a les 3.00 hores els pares havien portat el menor a l'hospital, que presentava convulsions. Després de subministrar-li la medicació necessària, el van ingressar a l'UCI i el van intubar.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van detenir la mare, amb antecedents policials, i la seva parella. Aquest fet es produeix després que el passat 9 de maig els Mossos d'Esquadra detinguessin els pares d'un nadó de 20 mesos a l'hospital Taulí de Sabadell (Barcelona) per donar positiu en un test de consum de drogues.