Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'autor principal de l'agressió a un menor al districte de Sants-Montjuïc, el 3 de gener. Ja són set les persones detingudes per aquests fets. Recentment, també s'ha detingut a una noia, també relacionada amb l'agressió. 

El vídeo, que es va viralitzar en xarxes socials, mostra com els agressors -un d'ells amb un seient de bicicleta- assetgen i agredeixen el jove. 

Paliza niño Sants / Twitter @ceciarmy

Detenen l'autor principal de l'agressió del menor a Sants / RRSS - Ceciarmy

Identificat l'autor principal de l'agressió de Sants

El grup acusat va acorralar el noi a un carrer de la zona industrial de Can Batlló i li van clavar cops de puny i peu, mentre altres ho gravaven. Més d'una desena de joves va participar o presenciar l'escena i cap d'ells va intervenir per impedir l'abús.  

En els darrers dies, les autoritats han anat arrestant als joves implicats i, avui, han identificat l'autor principal de l'agressió, setè detingut per l'entramat. També, just avui, els Mossos han detingut a una noia implicada. 

Llibertat amb vigilància i ordre d'allunyament

El jutge de menors va imposar, ahir dijous, llibertat vigilada i la prohibició d'acostar-se a la víctima als cinc menors -fins aleshores- investigats per l'agressió. Tres d'ells estaven acusats de lesions i robatori amb intimidació, ja que també li van robar el mòbil i una cadena a la víctima. 

Les mesures per als nous detinguts, especialment per l'autor responsable dels fets, es preveuen similars o encara més restrictives.