La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres Sergio, la parella de Dana Leonte, la dona desapareguda des del passat 12 de juny. L'home havia estat un dels principals sospitosos per la desaparició de la dona en Sorres (Màlaga) i, precisament, ha estat detingut per la seva suposada implicació en el cas.

La jove, de 31 anys i nacionalitat romanesa, va desaparèixer sense deixar rastre i sense motiu aparent: mentre Sergio, l'ara detingut, assegurava que "s'havia tret del mig" perseguida pels deutes, el germà de la jove sempre va assegurar que Dana "estava morta".

Segons la Guàrdia Civil, Sergio serà posat a disposició del jutjat "en el temps i forma que determina la llei".

Aparició d'uns ossos

Feia dies que la Guàrdia Civil havia centrat la recerca al voltant d'uns dipòsits d'aigua després que l'anàlisi del telèfon mòbil de Sergio, el sospitós, revelés que havia estat a la muntanya, segons Telecinco. A més, un veí va trobar unes restes òssies prop d'un dels llocs on hi va haver l'home, i l'anàlisi de l'ADN va confirmar que eren de Dana. Tot això va precipitar la detenció.

A més d'aquesta recerca intensa, des del mes de juny s'havien organitzat nombroses batudes per diferents ubicacions de la Comarca de l'Axarquía, en les quals els agents han buscat la dona sense èxit.

No va ser fins a mitjans de setembre quan es va començar a buscar en zones determinades pels investigadors, en les quals participen les unitats especialitzades de la Guàrdia Civil. Concretament, formen part de l'operatiu el Grup Cinològic, el Grup d'Activitats Subaquàtiques, l'Equip de Muntanya i el Servei de Protecció a la Naturalesa (SEPRONA)