Un popular "youtuber" espanyol amb més de 2 milions de seguidors ha estat detingut per circular a més de 233 km/h en un tram delimitat a 80 km/h.

El 'youtuber' Vicesat conduint a més de 233 km/h

El famós "youtuber" Vicesat, amb més de 2 milions de seguidors al seu canal, ha estat detingut aquest dissabte per gravar un vídeo circulant a 233 km/h a l'autopista M-45 de Madrid; ja que anava a 153 km/h més del permès.

Vicesat / Policía Nacional

El "youtber" Vicesat ha estat detingut per conduir a 233 km/h per la M-45 de Madrid / Policia Nacional

La recerca policial es va iniciar arran d'una comunicació rebuda en el correu electrònic d'atenció al ciutadà de la Policia Nacional on es denunciava que el mateix "youtuber" havia penjat el vídeo a les seves xarxes socials saltant-se el límit de velocitat.

Velocitat limitada a 80 km/h

En el vídeo que va compartir es podia veure al "youtuber" conduint un vehicle d'alta gamma a 233 km/h a la M-45, sentit València, limitada a 80 km/h. En el seu canal, dedicat al món del motor, acostuma a penjar vídeos sobre proves que efectua amb els vehicles, i comenta els punts positius i negatius de cada cotxe i les reparacions que ell mateix realitza.

Aquest canal compta amb més de dos milions de subscriptors i més de 445 milions de visualitzacions. Al cap de quatre dies de la seva publicació, el vídeo ja comptava amb 1,3 milions de visualitzacions i el "youtuber", que ha estat detingut, es podria enfrontar a un delicte contra la seguretat viària.