La Policia Nacional ha detingut a València una jove de 18 anys i el seu nòvio de 22 per tenir tancada en una habitació a l'àvia d'ella, de 72 anys, durant llargs períodes de temps, bufetejar-la i pegar-li.

Àvia de 72 anys maltractada a València

La víctima estava gran part del dia en una habitació tancada amb cadena i la finestra tancada per evitar que sortís. Els fets haurien succeït des de l'any 2018 en el domicili propietat de l'àvia, on vivien tots tres.

Abuela / Pixabay

Una jove de 18 anys i el seu nòvio de 22 han maltractat una àvia a València / Pixabay

No la deixaven sortir de casa

La dona va escapar de l'habitatge en un moment de distracció i va alertar de la situació a l'empleat d'una farmàcia pròxima, que va avisar a la Policia Nacional. No la deixaven ni anar al lavabo, per la qual cosa havia d'usar bolquer per a fer les seves necessitats. En algunes ocasions, la néta i la seva parella també la bufetejaven i li pegaven.

Els joves, a més, en diverses ocasions haurien marxat de la casa tot el cap de setmana, deixant a la víctima tancada a l'habitatge, sense poder sortir i, encara que amb menjar suficient, sense mòbil amb el qual poder avisar en cas de necessitar ajuda.

Néta i nòvio detinguts per maltractament familiar

Els policies continuen la recerca per si l'àvia hagués estat obligada a robar en establiments comercials, quan anava acompanyada de la parella. També s'està investigant si els joves també podien haver extret diners del compte de la víctima, ja que cobra una pensió i li haurien sostret la cartilla bancària.

Després de realitzar les recerques oportunes, s'ha detingut la seva néta i el nòvio, tots dos amb antecedents policials, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.