La Policia Nacional ha arrestat un passatger que portava una catana i altres armes afilades quan embarcava a l’AVE cap a França des de l’estació de tren de Sants. La fotogradia, aconseguida per ElCaso.cat, mostra l'arsenal de l'arrestat.  

El detingut portava una catana, ganivets i una pistola de balins

Els agents han interceptat al viatger i l'han arrestat després d’assegurar-se que portava una catana llarga i altres objectes punxants de menor tall. Testimonis de l’incident precisen que l'home portava, concretament, tres armes tallants: la catana enfundada, una navalla tàctica militar i un ganivet d'aparença comuna. A més, se li hauria intervingut una pistola simulada tipus Glock 17 de balins de plàstic. En cap moment hauria fet el passatger ús d'aquestes armes ni les hauria mostrat.

Estació de Sants - Sergi Alcàzar (Arxiu)

Estació de Sants - Sergi Alcàzar (Arxiu)

Segons fons policials, el passatger, que portava passaport suec però que és d'origen kosovar, pretenia embarcar a l'AVE en direcció a França amb la catana i l’arsenal d’armes. La portava enfundada, amagada per passar desapercebut. 

Arrestat per tinença il·lícita d'armes

La policia ha arrestat l’individu i passarà la nit a les dependències policials. Demà passarà a disposició judicial. Se l'acusa d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.