Un home conegut com un dels caçadors furtius més notoris de l'Índia ha estat arrestat després de fugir durant sis anys. Es van necessitar gairebé una dotzena d'intents fallits abans que la Força de Tasca Especial del Departament Forestal de Madhya Pradesh pogués posar les seves mans sobre Jasrat, un dels caçadors furtius d'ossos i tigres de més renom al país del sud d'Àsia.

Se'l coneix pel seu estrany gust pels genitals dels ossos. De fet, és una creença comuna entre les tribus de la regió que els òrgans masculins dels ossos són un gran afrodisíac. Yarlen va aparèixer al radar dels funcionaris forestals després que els guardaboscos van trobar diversos cadàvers d'ossos mandrosos amb els genitals amputats.

Els guardaboscos van trobar diversos cadàvers d'ossos mandrosos amb els genitals amputats

 

Se'l buscava per la matança de dos ossos mandrosos, un cas de caça furtiva de tigres a Madhya Pradesh, i uns altres tres casos de caça furtiva de tigres a Maharashtra. Després del seu primer arrest en un cas de caça furtiva, el Tribunal Superior de Maharashtra el va deixar en llibertat sota fiança i va desaparèixer després que se li concedís.

L'home es va mudar de vila en vila i va subornar els caps amb porcs senglars. Va admetre haver matat diversos tigres i ossos mandrosos juntament amb paons i senglars. Yarlen era un proveïdor important al mercat negre internacional.

Amb la seva detenció, s'enfronta a múltiples violacions de la Llei de Protecció de Vida Silvestre. No només per la mort dels tigres, sinó també dels ossos mandrosos, que també estan protegits per les lleis índies i la Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa els cataloga com 'espècies vulnerables'.