Detinguda per tercer cop Angela Dobrowolski, la dona de Josep Maria Mainat. La dona de l'excantant de La Trinca i famós productor televisiu ha estat detinguda aquest matí pels Mossos d'Esquadra per haver intentat entrar a una casa de Mainat a Canet de Mar, al Maresme.

Segons han explicat fonts policials, Dobrowolski i un altre home, que sembla ser una de les parelles de la dona, han volgut accedir a la casa del trinco i han quedat detinguts.

Després de ser detinguda, la dona de Mainat i el seu acompanyant han estat traslladats a la comissaria d'Arenys de Mar, on seran interrogats. Les càmeres de seguretat de la casa han detectat l'entrada i han activat l'alarma, que ha obligat a desplegar diverses patrulles de la policia local de Canet i els mateixos Mossos d'Esquadra, que són els que han practicat la detenció. Angela Dobrowolski té una ordre d'allunyament de Mainat i dels dos fills que tenen en comú de 1.000 metres.

Detingut per robatori amb força

La dona serà acusada d'un delicte de robatori amb força i serà posada a disposició del jutge durant les hores vinents.

No serà l'únic càrrec que tindrà la dona. Cal recordar que Angela Dobrowolski està acusada d'intentar assassinar el multimilionari punxant-li una dosi d'insulina mentre estava dormint a casa seva, a la mansió que compartien al barri d'Horta de Barcelona.

Tercera detenció

La dona de Mainat també va ser detinguda, més enllà de la temptativa d'assassinat, per haver volgut cobrar diners d'un xec que havia falsificat a nom de Mainat. Fa poques setmanes va ser desallotjada de la mansió d'Horta, després d'aplicar l'ordre que havia dictat el jutge que porta el divorci de la parella.