Un agent de la Policia Nacional fora de servei ha detingut al centre comercial situat a l'estació de trens de Màlaga dos dels fugitius més buscats i perillosos de Suècia. Els dos germans, de 35 i 37 anys, tenien ordres europees de detenció i lliurament en vigor dictats per les autoritats de l'esmentat país en relació amb el segrest i posterior tortura d'una persona.

L'arrest es va produir diumenge passat cap a les 14.00 hores a una galeria comercial, un lloc ple de turistes i passatgers. L'agent, destinat en Policia Judicial de la comissaria de Màlaga, va reconèixer els dos perillosos pròfugs perquè les últimes informacions, rebudes a través dels canals de cooperació policial internacional, ubicaven els delinqüents a la província.

Ambdós detinguts són considerats molt violents

 

Aquests homes, buscats pel segrest d'una persona durant tres dies, són considerats com a molt violents. Un dels germans és boxejador olímpic i ambdós han pertangut a una coneguda banda motera de la ciutat de Goteborg, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

El policia va seguir els passos dels germans pels passadissos de la galeria comercial, obtenint el suport dels vigilants de seguretat a causa de la perillositat d'aquests homes i la possibilitat que anessin armats.

A continuació, l'agent va identificar els sospitosos amb l'assistència del personal de seguretat de l'establiment i, després de comprovar que es tractava de les persones buscades per les autoritats sueques, va procedir a la seva detenció, sent traslladats posteriorment fins a la comissaria provincial de Màlaga. Més tard es va tenir coneixement que els arrestats tenien intenció d'abandonar la Costa del Sol aquell mateix dia.

Se'ls buscava per un segrest i tortures durant tres dies a una persona

 

Els fugitius estarien relacionats amb el segrest i tortura durant tres dies d'una persona a Suècia el febrer d'aquest any. Els germans, presumptament, haurien ferit la víctima amb una màquina perforadora i li haurien causat lesions greus, amb la intenció d'obtenir les seves claus bancàries i operar amb elles. Ambdós compten amb diversos antecedents al seu país.