Crida desesperada de la família de Yaiza Herrera per trobar-la. Des d'aquest dimecres, aquesta jove menor d'edat de Sabadell, està desapareguda, segons ha denunciat la seva germana, que ha demanat col·laboració ciutadana per poder-la trobar.

Desapareguda Yaiza Herrera

Els seus amics i família ha publicat diverses imatges de la noia, Yaiza Herrera Roldán, a les xarxes socials amb l'objectiu de rebre alguna informació sobre on pot ser la menor d'edat. 

El darrer cop que la família va veure la menor d'edat va ser al barri de Torre-Romeu, a Sabadell. Des de llavors, segons han explicat fonts de la família, li han perdut la pista. La jove anava amb una jaqueta negra i malles vermelles i negres.

Col·laboració ciutadana per trobar la menor de Sabadell

En un escrit d'ajuda de la família, que s'ha fet molt viral a Sabadell i en altres municipis del Vallès, es demana que si algú la veu es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra, que ja han rebut la denúncia de desaparició, o amb un telèfon, el 627 113 575, que és d'un representant de la família.

Yaiza Herrera - Sabadell

Imatge del cartell que han publicat familiars de Yaiza Herrera, de Sabadell

Fonts policials han explicat a ElCaso.cat que ara per ara la desaparició d'aquesta menor d'edat de Sabadell, tot i que és preocupant per la família, no sembla de risc ni que pugui estar relacionada amb un segrest o rapte. Igualment, al ser menor d'edat, la policia catalana ha avisat a les seves patrulles d'aquesta desaparició per tal de retornar la noia a casa amb els seus tutors.