Kary Gómez, de 25 anys i mare soltera de tres fills, ha compartit un missatge desesperant després de saber que té càncer terminal. Ha demanat a la seva comunitat que l'ajudin a criar els seus fills quan ella se n'hagi anat. "Tinc por de deixar-los sols", ha dit.

Kary se sotmet a radioteràpia per mantenir-se amb vida el major temps possible. La jove mare va vèncer el càncer una vegada, però després de diverses operacions, li van diagnosticar que havia tornat, informa Mirror.

Els metges no han volgut especificar quant de temps li queda de vida

 

La seva germana, Jennifer Marie, ha començat una campanya de crowdfunding a 'Go Fund Me', escrivint: "Kary és una mare increïble que posa els seus fills davant de tot i que faria qualsevol cosa per assegurar-se que tinguessin el que necessiten, fins i tot en moments de necessitat. És una persona increïble per dins i per fora i volem que pugui gaudir del temps que li queda amb els seus fills".

Els metges no han volgut especificar quant de temps li queda de vida. "Siguin tres mesos o tres anys, volem que els gaudeixi", han assegurat. "El càncer terminal a l'edat de 25 anys amb 3 nens és una cosa per la qual ningú no hauria de passar", lamenten.