Escàndol pel desenterrament d'un cadàver: li han de fer una prova d'ADN per saber a qui pertany l'herència de 3 milions d'euros.

Herència de tres milions d'euros

Les herències sempre són un tema complicat de gestionar, ja que tothom es vol emportar el tros més gran del pastís, i més quan es tracta d'una herència milionària. Un home que ha deixat una herència milionària ha de ser desenterrat per un conflicte, ja que s'ha de determinar a qui pertany l'herència.

Matinezo / Google Maps

Han de desenterrar un home de Matienzo (Cantàbria) per fer-li una prova d'ADN i saber qui es quedarà una herència de tres milions d'euros / Google Maps

Desenterrament d'un home a Cantàbria

Els implicats van denunciar el cas anys enrere i, finalment,  els jutjats de Sevilla han ordenat el desenterrament d'un home enterrat a Matienzo, un petit poble de Cantàbria, ja que li han de fer unes proves de paternitat per saber qui és el seu fill, que es quedarà una herència de ni més ni menys que tres milions d'euros.

Des del jutjat, han explicat que negar-se a complir aquesta ordre de desenterrament suposa atemptar greument contra l'autoritat, ja que han de saber a qui serà l'hereu d'aquests tres milions d'euros. Es tracta d'un pas decisiu per solucionar el conflicte, segons explica un dels advocats del cas.

A més, el lletrat ha aprofitat l'ocasió per criticar el "descomunal retard", de gairebé un any, per a localitzar la tomba, i que se suma a la demora que acumula tot aquest procés de "més de quatre" anys.