Un jove de 23 anys ha matat el seu pare després que descobrís que havia violat la seva filla - la neta de l'abusador - de només tres anys.

Els fets van passar aquest divendres al matí a Orán, a la província argentina de Salta. Els pares de la petita se la van trobar plorant i, quan li van preguntar què havia passat, es va assenyalar la zona genital, on, fins i tot a simple vista, tenia lesions recents. La nena havia estat amb el seu avi, que també vivia a la mateixa casa.

El pare ho va tenir clar i va decidir prendre's la justícia per la seva mà. Va agafar un matxet i va començar una dura baralla que va acabar amb el jove donant un cop al cap del seu pare, de 70 anys, que va perdre el coneixement. Mentre era a terra, el fill el va ferir de mort amb el matxet.

L'avi va acabar morint hores després

Tots dos homes van ser traslladats a l'hospital, fins i tot en la mateixa ambulància. L'avi va ingressar en estat crític, i va acabar morint de nit, hores més tard.

El fill, per la seva banda, no va patir lesions de consideració en la baralla, i va ser detingut i posat a disposició judicial com a presumpte autor del crim.