Un nen de 10 anys va ser diagnosticat amb un tumor cerebral després que la seva mare atribuís els seus mals de cap a una pèrdua de vista per jugar tant a la PlayStation.

Li van diagnosticar el tumor tres setmanes després del seu desè aniversari

 

Lucca Larkin va començar a tenir forts mals de cap a l'agost i la seva mare va decidir portar-lo a l'optometrista. Amb el dolor encara persistent, el va dur al metge de capçalera, que va descartar els seus símptomes com a res greu i li va recomanar prendre pastilles antial·lèrgiques i Calpol.

Després d'una nit d'insomni amb molt dolor, la mare de Larkin va decidir portar-lo a l'hospital de Gran Manchester, on li van diagnosticar un tumor cerebral només tres setmanes després del seu desè aniversari, informa Daily Mail.

"El meu cor es va trencar en trossos"

"És difícil descriure la sensació que tens quan escoltes la notícia que el que creies que eren mals de caps o migranyes és alguna cosa molt més sinistra", ha dit la Sra. Larkin.

"En escoltar la notícia vaig sentir que el meu cor s'havia trencat en trossos. Va ser com un dolor físic profund. Em vaig sentir espantada, aterrida de fet. Més tard vaig sentir una ira intensa perquè existeixi aquesta horrible malaltia", continua. "Com a pare és el pitjor sentiment, sents que has mort per dins. Sabia que no hi havia res que pogués fer en aquell moment per ajudar-lo", afegeix.

En llista d'espera

Lucca es va sotmetre a una cirurgia per extirpar part del tumor el 3 de setembre i està en llista d'espera per realitzar la quimioteràpia i radioteràpia per tractar la resta de tumor, que era massa perillosa d'eliminar.

La família també està esperant els resultats d'una punció lumbar, que avaluarà si el seu tumor es va estendre a la columna vertebral. Malgrat tot el que ha suportat, el jove ha aconseguit mantenir-se positiu. "Ho està fent brillantment", ha assegurat la Sra. Larkin.