Darío i Daniel, dos germans de 2 i 6 anys, han desaparegut a Alvorera, a Guadalajara. No se’n sap res des del 2 d’octubre, quan la seva mare, Noelia, els va anar a buscar a l’escola sense dir res al pare dels menors.

Des d’aleshores, s’ha activat una ordre nacional i internacional de recerca, i la Guàrdia Civil i la Policia Judicial treballen per trobar el rastre dels dos petits. Segons sembla, estarien amb la seva mare, de nacionalitat paraguaiana, en una casa d’acollida, segons diu El Cierre Digital.

Conflicte per la custòdia

La dona se’ls hauria emportat el dia 2 d’octubre, fa gairebé dues setmanes. Segons el pare, aquest divendres estava previst que li entreguessin la custòdia després que la mare no el deixés veure ni parlar amb els nens i es negués a trobar un acord per compartir la custòdia.

Segons sembla, el pare, Daniel, de nacionalitat espanyola, hauria pogut parlar amb el fill gran el dia 11, l'endemà del seu aniversari. Dos dies més tard, però, ja no hi va poder contactar, i no en sap res.

La família de la dona tampoc ha volgut ajudar l’home, i ha demanat l’ajuda de la Guàrdia Civil i de la Policia Judicial per a localitzar-los.

Daniel, de 6 anys, té el cabell castany i els ulls blaus, i Darío, de 2, té el cabell llis i ros i els ulls castanys. La policia demana que, si es té alguna pista sobre el parador dels dos infants, es truqui als telèfons 642 650 775 o 649 952 957.

ACTUALITZACIÓ: Els dos menors d'edat han estat trobats aquest dimarts, segons han informat les autoritats locals.