La Guàrdia Civil busca a la Florina G., una jove romanesa de 19 anys que el passat divendres va deixar de donar senyals de vida. Es tracta d'una noia que havia estat exercint la prostitució a l'autovia coneguda com a pista de Silla, a la rodalia d'Albal, a la zona metropolitana de València.

Una companya de la noia va denunciar la desaparició

Una companya de pis de la Florina va anar a la caserna de la Guàrdia Civil d'Alfafar per a denunciar la desaparició divendres passat i, des de llavors, es va iniciar una investigació que està en mans de la Guàrdia Civil i del seu grup d'Homicidis, un fet que fa pensar en el pitjor, segons han explicat fonts de la investigació.

Els agents, en tot cas, no descarten cap línia en les seves indagacions, en les quals es treballa en un possible segrest o crim però també en una desaparició voluntària de la noia.

Va pujar a un cotxe d'un client

La denunciant esperava haver-se trobat amb la seva amiga Florina la tarda de divendres. Una de les línies d'investigació se centra a identificar l'últim cotxe al qual podria haver pujat la noia si, com tot sembla indicar, exercia la prostitució al carrer.

El seu conductor podria ser un còmplice en la desaparició de la jove o tenir algun tipus de responsabilitat criminal si, finalment, no es tracta d'una escapada voluntària, segons altres fonts vinculades al cas.

ACTUALITZACIÓ: La prostituta ha estat trobada morta.