L'Abril, una nena de 10 anys, ha desaparegut a la localitat costanera de Punta Indio, Argentina. Va anar sola a la platja perquè s'hi havia oblidat una nina i la volia recuperar, però no va tornar.

Els fets van passar el dimecres a la tarda. La seva mare, Magdalena Caballes, va denunciar-ne la desaparició després que la petita anés sola a la platja d'El Pericón. La nena vivia amb la seva mare a una casa a només 30 metres del lloc d'on no va tornar.

Es va descuidar una nina

L'Abril va anar a buscar una nina que s'havia deixat a la platja, però no va tornar. La seva mare, presa del pànic, va trucar a la policia i va denunciar-ne la desaparició. La petita va anar sola a buscar la joguina perquè vivia a 30 metres de la platja.

Mare i filla vivien juntes des de feia només 10 dies

L'Abril havia estat vivint amb els seus avis a City Bell, a una hora i mitja d'on s'havia mudat amb la seva mare. Feia 10 dies que estaven juntes. Segons Caballes, la nena sap com actuar i fer coses sola, per la qual cosa no esperava que li passés res, informa La República.

Gran dispositiu de cerca

Caballes va denunciar la desaparició de la seva filla després d'hores sense saber-ne res. Des d'aleshores, tant la Policia d'Argentina com bombers i diverses patrulles voluntàries de veïns han començat una intensiva cerca de la petita Abril.

Segons la seva mare, és una nena de 10 anys de pell blanca, 1,30 metres d'estatura i cabell castany. En el moment en què va desaparèixer, portava una samarreta de color groc i un jersei amb caputxa de ratlles verdes i negres.