La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi sobre la troballa, aquest diumenge al matí, dels cadàvers d'un matrimoni a la seva casa de la pedania murciana de Sangonera la Seca.

La parella tenia una relació difícil amb el seu fill que es troba desaparegut

El fill de la parella, que estava en tercer grau de règim penitenciari i amb el que tenien una difícil relació, es troba desaparegut.

Els veïns de la zona asseguren que en els últims dies s'havien produït robatoris a la zona.

Va ser precisament una veïna la que va descobrir els cossos de les víctimes. La veïna en qüestió havia anat a la casa de la parella, però no li van obrir la porta: "he anat a portar-los un pollastre i no em responien per més que toqués el timbre", ha assegurat La Opinión de Múrcia.

La dona, en veure que no responien i observar que els vidres de la casa estaven trencats va decidir trucar a la policia, que va trobar l'home estirat al llit amb signes d'asfíxia mentre que la dona era a terra i havia estat apunyalada.

La policia investiga si les seves morts es van produïr per l'explosió d'una bombona de gas o si va poguer ser un cas de morts violentes. El resultat de l'autòpsia haurà d'aclarir-ho. El cas està sota secret de sumari.