El 5 de juny de 2016 es feia pública una imatge que s'ha convertit en un dels mems més famosos a Espanya. Una pintada en una paret deia "Emosido engañado" (sic): venia a dir que l'autor o els autors de la pintada havien estat enganyats per algú.

D'ençà que una usuària de Twitter en va penjar la fotografia a internet milers de persones l'han fet servir com a resposta a situacions on creuen que han estat víctimes d'alguna enredada. "Emosido engañado" ha corregut aquests anys com la pólvora per Twitter i també per WhatsApp. I ho seguirà fent.

Emosido Enganado 2016

Han esborrat la pintada

Però la pintada ha desaparegut. Va desaparèixer quan l'any 2017 es va decidir repintar la façana d'aquest bloc de pisos i els obrers, sense tenir en compte que tenien una obra d'art al davant, la van tapar.

La mateixa noia que va penjar a Twitter la fotografia de la pintada, va tornar a publicar una imatge amb la pintada esborrada. La façana fa més bona cara, s'ha arreglat un dels balcons i s'ha netejat el famós "Emosido engañado".

Emosido Enganado 2017

En queda una mica de rastre

No només quedarà als mòbils de milers de ciutadans espanyols. La pintada també ha quedat, tot i que molt poc visible, a la façana. Si s'observa amb deteniment la paret es pot veure com encara es pot arribar a llegir la part de baix d'aquesta pintada viral.

La piulada original, el primer cop que es va publicar la fotografia:

La fotografia on demostra que s'ha esborrat la pintada: