Els Mossos d'Esquadra han trobat aquesta tarda el cos sense vida d'un home en una zona de difícil accés al terme municipal d'Olot, a la Garrotxa. Tot i que encara cal la confirmació oficial, tots els indicis apunten que es tracta de Pere Busquets, de 82 anys, un veí de la ciutat que va desaparèixer fa més de 40 dies.

Components de la Unitat Canina dels Mossos han trobat el cadàver en un camí proper a la zona de l'Hostal del Sol, on vivia el desaparegut, però en avançat estat de descomposició, un fet que complica la plena identificació de l'home. Tots els indicis, segons han explicat fonts de la policia, apunten a l'home, però caldran proves forenses per confirmar-ho.

L'ha trobat un gos dels Mossos d'Esquadra

La recerca, tot i que s'havia reduït, seguia activa, i avui, en una batuda amb gossos de recerca de persones que han fet els Mossos, un dels animals ha marcat una zona.

Amb la col·laboració dels Bombers, s'ha pogut evacuar el cadàver. La Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Olot investiguen el cas, però tot sembla indicar que es tracta de Busquets.

Cadàver en avançat estat de descomposició

Fonts de la policia també han confirmat que el cadàver presentava un avançat estat de descomposició i que no portava documentació. Busquets va ser vist per darrer cop fa més de 40 dies, quan va sortir, com feia habitualment, a caminar pel terme.

L'home portava un terminal a sobre, tot i que les dades que emetia, es van deixar de rebre al cap de poques hores d'haver-se perdut, quan es va quedar sense bateria.