Troben en Juan, l'home desaparegut el 5 d'octubre: portava dies en un dipòsit

En Juan Carlos Gil té 47 anys i viu a Madrid. L'últim cop que el van veure va ser el dissabte 5 d'octubre, quan un company de feina el va deixar a casa seva. Des d'aleshores ningú no en sap res.

No va trucar la seva família

En Juan Carlos treballa a Madrid des de fa un mes i mig, mentre que la seva dona i els seus dos fills, de 20 i 23 anys, estan a Pontevendra. Els truca cada diumenge, a l'hora de dinar, però el dia 6 no ho va fer. La seva família no sap on és o si està bé.

Van parlar amb ell per últim cop el dijous

La Begoña, la seva dona, està desesperada, segons ha dit al diari 20 Minutos: "Vaig parlar amb ell per últim cop el dia 3. Em va dir que potser venia a casa a buscar roba, perquè començarà a fer fred", diu.

El seu telèfon no funciona

Quan va veure que el Juan Carlos no deia res, li va enviar un missatge de WhatsApp. Però ja no els rebia. "Li vaig trucar i el telèfon tampoc donava senyal", explica la Begoña. La dona no tenia el contacte de cap dels nous companys del Juan Carlos, així que va demanar ajuda a un excompany del seu marit per si podia posar-la en contacte amb algú.

Dos dies després, la van trucar

El dimarts la va trucar el company que havia deixat el Juan Carlos a casa, explicant-li això, i li va confirmar que no havia anat el dilluns a treballar.

Això va fer sospitar la Begoña i va posar tothom en alerta: què li havia passat al Juan Carlos?

Van contactar amb el propietari

Pensant que havia tingut un accident domèstic, entre la família del Juan Carlos i els companys de feina, van poder trobar el propietari del pis on vivia. Aquest els va obrir la porta de la casa, però no van trobar el que esperaven: allí tampoc hi era.

Dies abans de la desaparició estava normal

Quan van entrar a la casa, no van torbar-hi res estrany: tot estava normal, la roba seguia al pis. Tampoc havia tret grans quantitats de diners del seu compte bancari. Però una cosa és estranya: hauria d'haver cobrat el dilluns i no ha rebut els diners.

Els companys de feina del Juan Carlos li han dit a la seva dona que ell estava bé; no l'havien vist trist ni estrany.

"La desaparició no és voluntària"

La Begoña està convençuda que el seu marit no ha desaparegut expressament. "La desaparició no és voluntària, forçosa no ho sé. No tenia cap problema, ni personalment ni amb ningú. L'únic que se'ns acudeix és que li hagi passat alguna cosa pel cap i no recordi qui és", afirma.

La Begoña ha denunciat la desaparició del seu marit. El Juan Carlos té una taca de naixement que li ocupa mig pit i li arriba fins al braç. Qualsevol persona que tingui informació sobre el desaparegut es pot posar en contacte amb SOS Desapareguts trucant al 642650775 o 649952957.