Busquen el Cristyan Lucas Sau, un bebè de sis mesos que va desaparèixer el 29 de juliol a Bilbao (Biscaia) en estranyes circumstàncies.

Un bebè de sis mesos desaparegut a Bilbao

El Cristyan és un bebè de sis mesos que mesura mig metre, té el cabell curt i ros i els ulls blaus. L'últim cop que va ser vist va ser el 29 de juliol a Bilbao i des de llavors, se li ha perdut el rastre.

Cristyan Lucas / SOS Desapareguts

Un bebè de sis mesos ha desaparegut a Bilbao / SOS Desaparecidos

Cristyan Lucas ha desaparegut aquest estiu

La Guàrdia Civil ha demanat col·laboració ciutadana per trobar el Crystian, ja que fa més d'un mes i mig que ningú sap on està i els seus pares estan desesperats.

Els agents pensen que podria ser que el petit estigui segrestat per algun familiar, tot i que no descarten cap hipòtesi.

SOS Desaparecidos ha compartit una foto del petit i l'ha difosa per demanar ajuda, ja que no saben on està i ja porta pràcticament tot l'estiu desaparegut.

Han facilitat dos telèfons per tal que aquelles persones que en tinguin alguna pista, puguin col·laborar en la investigació per trobar-lo. Els números de contacte són el 649 952 957 i el 642 650 775.

També poden contactar amb Emergències 112, amb SOS Desaparecidos i amb la Fundació d'Ajuda a Nens i Adolescents en Risc (ANAR).