El Manuel és un avi de 81 anys que ha desaparegut aquest divendres a Badalona i es demana col·laboració ciutadana per trobar-lo.

Home de 81 anys desaparegut a Badalona

Els Mossos d'Esquadra han publicat un comunicat demanant col·laboració ciutadana per trobar el Manuel, de 81 anys, que ha desaparegut el divendres a Badalona i des de llavors s'ha perdut el seu rastre. El Manuel mesura 1,60 metres, té el cabell blanc i curt i els ulls de color blau.

L'avi desaparegut podria estar a Tordera

Tot i que ha desaparegut a Badalona, els seus familiars pensen que podria estar per Tordera, un petit poble del Maresme. El Manuel necessita medicació i, per aquest mateix motiu, la seva família està molt preocupada.

Qualsevol persona que tingui notícies relacionades amb la seva desaparició es pot posar en contacte amb Emergències 112 o amb els Mossos d'Esquadra.

Tordera / Google Maps

El Manuel és un avi de 81 anys que ha desaparegut aquest divendres a Badalona, tot i que podria estar a Tordera (el Maresme) / Google Maps

El Manuel no és l'única persona que ha desaparegut aquest divendres i, de fet, també s'ha perdut el rastre de l'Alicia Cuadrado, la mare de Jaume Collboni, que ningú sap on està des d'ahir divendres al migdia.